keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Pictures, shopping lalalalalaaa









Hello sweets !

Pientä kuva päivittelyä vaan. Käytiin pyörimässä matkuksessa tovi, mitään tosin ostamatta. Sinne asti lähettiin aluperin vain hakemaan Jungle Juice Barista smoothiet. Ihan mahtava paikka, mukava henkilökunta ja täydellisen raikkaat smoothiet. Jos siis vierailette Kuopion Matkuksessa, niin suosittelen ! 
Hiukset värjäsin, vetäsin blondin tuohon päälle ja tuloksena on sellainen helakan vaaleanpunainen. Kattoo nyt ja antaa sen olla jonkin aikaa ihan tuolla tavalla. Ihanhan pirtsakka lisäys se on tähän väriskaalaan mikä mulla on. 
Koeviikko viimeinkin ohi! Halleluuja hoosiannaaa! Ei enää ikinä kaikkia kieli samaan jaksoon! EI IKINÄ! On ollut kyllä niin rankka viikko, varsinkin ruotsin osalta. Nyt vaan toivon että se koe menisi läpi ekalla yrittämällä.Onneksi tee auttaa! Etenkin näin koe viikoilla mulla menee ihan helposti monta litraa teetä päivässä + noin kolme - neljä litraa vettä että aikas hyvä nesteytys...Nyt jatkan Torchwoodin katsomista ja vanhojen hittibiisien kuuntelua spotifysta.
Picture update! My friends and I went to Matkus shopping center the other day. We didn't buy anything, just went there to get smoothies from Jungle Juice Bar. Amazing place, staff is so nice and smoothies are so good and fresh. So if you happen to visit Kuopio I truly recommend to try out! 
I dyed my hair. I dyed over my red hair so now it's more like very pale pink than blond. But it's okay for now.  
I'm finally done with my exam week! I'm never taking all languages in the same period! I had so much trouble especially with Swedish. I just hope I'll pass that class. Luckily there is always tea for me. I probably drank like couple liters of tea every day. No worries! 
Now I'm going to continue watching Torchwood and listening some old hits from Spotify.

//:Mari







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti