perjantai 29. heinäkuuta 2011

Tähti Postaus

Eli siis kävin Tähdellä ratsastamassa taasen 18 ja 21 päivä tätä kuuta.
Maanantaina mua ei kukaan päässyt kuvaamaan, mutta Torstaina ihana Allu pääs kuvaamaan ja kiitos siitä !

Maanantaina mentiin erään laista koulu rataa. Ensiksi tuli C:ssä käynti voltti, sitten R:ssä keskiympyrä laukassa. L:ään ravissa voltti ja S:ssä keskiympyrä laukassa, ja uudelleen alusta. Meillä meni hyvin. Tähti oli mukavan rauhallinen ja kuunteli hyvin apujani. Ainoastaan että parikertaa meidän laukka ympyrät vähän levis sinne käynti voltin puolelle. Mutta ei se mitään. Muuten mulle jä tunnista tosi hyvä mieli.

Torstaina siten oli vähän eri ääni kellossa. Kello oli jo viis mutta se oli Tähden eka tunti koko päivänä joten energiaa oli taasen vaikka muille jakaa. Vähä se paino kuolaimelle ja yritti juosta alta mutta paljon puolipidätteitä ja oma kevennys hitaaksi, niin selvittiin joten kuten. Meillä oli joku sijainen, joten ei tehty mitään vaikeata. Käynnissä pohkeenväistöä ja pääty-ympyröitä laukassa. Väistöt meni tosi kivasti. Oikealle väistettäessä meni ihan mukavasti, tuli vähä liika jyrkkiä, mutta kumminkin.
Vasemmalle taas eka meni vähän säätämiseksi, mutta sen jälkeenn loput meni ihan täydellisesti. Ei tullut liian jyrkkiä ( mitä teen yleensä aina ) vaan päästiin juur oikeaan pisteeseen!



Pääty-ympyrätkin onnistui, vaikka Tähti lähtikin vähän juoksemaan ja ei saatu nostettua laukkaa kuin vasta vähä ennen kulmaa. ( Tarkoitus oli nostaa S:stä ) Eli tunnista jäi tosi hyvät fiilikset ja hyvillä mielin päästän poijan kesälaitumille. Huomasi muuten jo nyt että oli maha vähä pullistunut. (:


Tuota katsetta tulee ikävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti