perjantai 19. heinäkuuta 2013

MazaaDoes : "The youtube challenge" w:/ Vilsu, Jenna and Janne

juupa juu :D hauskaa oli :3



Follow me :


Follow my friends :

Vilsu:


Jenna :


Janne :



4 kommenttia:

  1. Mä arvostan bloggaajissa / vloggaajissa omaperäisyyttä. Muhun ei iske sellaiset ''perus'' blogit ja vlogit liibalaaba, mä haluan just jotain erillaista ja sellasta, että se ihminen erottuu joukosta!
    Sun videot on ollut ihan ok, mielestäni osaat editoida erittäin hyvin.
    Mutta se mikä mua hieman on aina jäänyt sun videoissa hampaan koloon, on juurikin ehkä se omaperäisyys. Mielestäni ET OLE amatööritasolla videoiden suhteen ja on hienoa, jos itse voit olla ylpeä videoistasi - mutta minulla tulee videoita katsoessasi mieleen Joey Graceffa. Ei siinä mitään! Erittäin mielenkiintoinen henkilö ja persoona, katselen paljon hänen videoitaan.
    MUTTA mielestäni se ei ehkä ole hyvä asia ottaa liikaa vaikutteita toisilta, sillä silloin siitä puuttuu omaperäisyys/oma mielikuvitus.
    Eikö olisi huippua, jos sinulla olisi vaikka joku tietty/vakituinen tunnuslause tai tapa/lopetus, josta SINUT tunnettaisiin/tiedettäisiin? Se tekisi sinusta mielenkiintoisen, omaperäisen ja ehkä jopa maailmallakin tunnetun, jos rupeaisit vaikka tekemään joitain videoita myös englanniksi.
    Ehdottomasti sinulla on taitoa ja osaamista tämän asian parissa, mutta valitettavasti aina pelkkä editointi & puhetaito yms sellaiset ei riitä...
    Mutta mieti, miten voisit kehittää videoitasi vielä enemmän ja just sun näköisiksi, että monet voisi olla '' ahaa, niin se on SE Mari ''! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau, kiitos ! Siis arvostan todella tuollaista kritiikkiä! Se ei ole loukkaavaa vaan siitä saa otettua opikseen! Joten ISO kiitos siitä :3
      Ja itsekkin tiedän Joeyn, katson myös hänen videoitaan. ( Ihana poika, eikös (; ) Ja siis tiedän että ainakin tuo " may Gods be ever in your favor, goodbye!" juttu on sellanen "Joeyn juttu" enkä ole sitä nyt mitenkään "omimassa" :D Päivällä oli vaan puhuttu siitä ja se tuli ekana mieleen tuossa outroa tehdessä. Enkä minä nyt tiedä olenko vidoistani niinkään "ylpeä" kovasti minä ainakin yritän. Vloggaamisesta on tulossa itselle nyt sellanen oikeasti mukava asia jota on kiva tehdä ja harrasteliajana duunata. Kehitystä on tullut ja kuten sanoitkin, toivon että löydän sen oman jutun vielä joku päivä. Myönnän, että suurena vloggaajien fanina ja katselijana helposti alkaa kopioida "idoleitaan" ja vaikka en itse ole sitä varsinaisesti huomannut, se on sellainen asia mitä voisin kuvitella sillä tavalla huomaamattani tekeväni. Mitä aion nyt tulevaisuudessa sitten? No yritän kiinnittää huomiota siihen etten vahingossakaan ala kopioida ketään ja yrittää etsiä sitä juttua.
      Ja tuosta englanniksi videoiden tekemisestä mainittaessa, mä olen harkinnut sitä ja tulevaisuudessa on varmaan tulossa muutamna vlogi/video englanniksi, ehkäpä. Mutta sen näkee sitten. Kiitos vielä kommentista, risuista ja ruusuista :3 <3 : Mari

      Poista
  2. Mä nauroin iha maha kippurassa tolle kun janne laitto niitä vaahtokarkkeja suuhun :DDD!!!

    VastaaPoista