maanantai 25. marraskuuta 2013

Koeviikon hauskuutta

Kuviksen työ ja vihkotöherryksiä. Olen aina ollut "taiteellinen" lapsi... Huom. Ida Marian robottikissa ! :D




Yellow !

Mitäs teille murut? Itsellä kauhea(n huono) pänttääminen viimeisiin kokeisiin. Fysiikka, biologia ja enkku ois jo takana päin, maantieto ja ruotsi edessä, joten voisi kai sanoa että voiton puolella ollaan! Toisaalta ruotsinkoe vastaa kahdeksaa normaalia koetta joten... Fysiikka ja biologia meni nyt jotenki sinne päin, kyllä kurssista läpi mennään mutta mennäänkö sitten kunnialla niin se onkin jo eri juttu. Kumpaankaan ei tosin tullut hirveästi kirjaa avattua mikä selittää varmaan jotakin. Enkkua tuli sitten luettua, liian vähän omasta mielestä tosin. Koe ei ollut mitenkään kovin vaikea, mikä on tosi vaan sitten noloa jos sieltä kasi tulee...


Ei sillä että kasi olisi huono numero, mutta itsellä on enkussa tavoitteet vaan numeroa suurempana. Ainakin yhden todella tyhmän virheen tein, minkä sitten tajusin samalla kun kävelin pois kokeesta. Huomenna maantiedon koe, mikä tulee menemään huonosti tiedän sen jo nyt. Kirja oottaa tuossa sängyllä että joku sen avaisi. Mutta lukijan mielestä Doctor Who on kiinnostavampaa.  



DW:n 50.v jaksohan tuli jo viime viikolla, mutta minäpäs se vasta äsken katselin. Ihan hyvähän se oli, iso miinus ettei Kapteeni Jackia kyseisessä jaksossa nähty.. Tässä postauksessa kuvia viime viikolta, lähinnä puhelimesta, muutama kollaasi on viime viikolla tehdystä kuviksen valokuvaus työstä. Aiheena oli värit ja muodot ja me Ida Marian kanssa sitten näpsittiin niitä ihan kunnolla. Ja kuten arvaatte, ei kaikki menny ihan niin kuin Strömsössä, koska eihän me blondit kauhukaksoset osata olla kahta sekuntia pitempään paikallaan. 


Ja aasin siltana blondeista hiuksiin. Antauduin viimein juurikasvulle ja värjäsin pehkoni vielä kerran koko blondilla. Tulin tuossa pohdittuani pienen pääni puhki, että ei nämä blondit ole kuitenkaan se mun väri. Veri vetää takaisin punaiseen, ja sinne se sitten palaakin joulukuussa. (Jouluväri!) Kokeilee nyt kuinka kauan jaksan taas sitä, viimeks meni viisi vuotta, montakohan nyt.. 

vas. lamppu/keskellä. töitä/oik. kaadoin mun jakelukärryn... 

Ja jos ei mennyt kokeet ihan putkeen viime viikolla, niin ei mennyt muutenkaan. Onnistuttiin Ida Marian kanssa särkemään meidän eteisen/olohuoneen lamppu taas... ja tällä kertaa niin ettei se enää mene paikalleen... Kupuhan ei periaatteessa (kai) ole rikki, se ei vain mene takaisin paikallee. Jos joku kokee olevansa oikea niksimies, niin on tervetullut laittamaan sen takaisin. Ida alkaa varmaan pikku hiljaa helisemään meidän kanssa.. :D 
Aateltiin pyytää meidän uusia "naapureita" avuksi. Talossammehan alkoi tällä viikolla( tai viime viikon lopulla) kattoremontti ja meidän asuntoa kiertää sitten sellaiset tukipylväät/tikkaat/pidike sydeemit. Ja se jos jokin on kuulkaas miellyttävää kun avaat toisessa kerroksessa verhot maanantai aamuna ja näet kuinka ikkunan ohi kävelee rakennusmies.... namnam, ei kiva.... (ei siis oikeasti kiva, ei komeita miehiä..) 


Mitäköhän muuta sitä ois kerenny tehdä. Käytiin minä + Ida Maria + team Imatra kiinalaisessa syömässä. Omnom kun se ruoka on hyvää, ei voi muuta sannoo. Ja käytiinhän me Ida Marian kanssa myös kattelemassa uusin nälkäpeli! Ei sitä oltukaan odotettu kuin vuosi vaan! Mutta oli se sen arvoista, niin hyvä se oli. Hui hui, hyvännäkösiä miehiä tiukoissa trikoissa. (#TeamPeeta)
Loppuviikko meneekin sitten Jannan synttäreiden, ruotsi kokeen ja siitä toipumisen ja Lostin parissa. Näkyillään, moikka murut !

//:Mari

from Google
sneakpeak tulevasta (;



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti