sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Nyt, on teidän vuoro !

Huomenta, päivää, jotakin !


Minulla on tiiättekös postaus aiheet hiukka hukassa. Kamera vieressäni kutsuu videoimaan, mutta ei oikein ole aihetta josta videota tekisi. Joten, käännyn teidän puoleenne rakkaat lukijat.
My Day- videopostausta on tulossa, mutta sen teen vasta kun olen taas äidin luona ja on jotain tähdellistä tekemistä. Mahdollisia video päiviä olisi meidän minireissu Kajaaniin porukoitten kanssa, hiusten värjäys sessiot mahdollisesti ehkä torstaina, vierailu Kuopio Hoodzeilla? Miten olisi? 

Muuten alkuloma on mennyt helppookin helpommin. Janne on talviriparilla, Vilsu Thaimaassa, ja muutenkin kaikki tuntuu kadonneen maan alle piiloon. Avoimet kävin vetämässä taas ja näin Jennaa, joten sivilisaatioita on vielä olemassa. En olekkaan ainut ihminen maan päällä.
Epäilin orastavan kevätauringon polttaneen muun järjellisen elämän. 
 Yhteishaku tehty. Jos en aivan väärin muista, Minarin hakukokeet olivat huhtikuun lopussa, joten sinne nyt kutsua odottaen. Niin, jos se edes tulee. Voihan olla että Minari rehtori näkee minun ala-arvoiset numerot ja heittää hakemukseen suoraan roskakoriin. Toivotaan ettei. Kyllä sen kutsun pitäisi tulla, kun keskiarvo oli kuitenkin yli seitsikon. Elämme jännittäviä aikoja. Huomenna katsotaan joskos sinne Kajaaniin päin pääsis. 

Adiööös! <3

//:Mari



ps.

Go, and follow me on tumblr !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti