torstai 28. maaliskuuta 2013

Everywhere we go, we're loking for the sun

 Everywhere we go
We're lookin' for the sun.Nowhere to grow old.We're always on the run.They say we'll rot in hellBut i don't think we willThey've branded us enoughOutlaws of Love.
Scars make us who we areHearts and homes are broken, broken.Far, we could go so farWith our minds wide open, open.HeyTears all fall the sameWe all feel the rainWe can't change.

Anteeksi taas tämä vähäinen postailu, mutta jos viime viikko oli rankka ja kiireinen, niin on tämä viikko ollut vähintään yhtä kiireinen. Viimeviikko kokonaan poissa koulusta ja olen hiukan muita jäljessä, tehnyt tällä viikolla 3 koetta, lukenut yhden kirjan ja tehnyt siitä esseen ja valmistautunut hulluna tuleviin kokeisiin ja yrittänyt ottaa muita kiinni. Pääsiäsiloma ei voisi sattua parempaan paikkaan. Tietokone kutsui minua jo sillä samalla hetkellä kun astuin sisälle huoneeseeni. 
 
Käyttin koulun jälkeen Vilsun kanssa hakemassa kiinalaisesta ruokaa ja tultiin meille katsomaan supernaturalia. Molemmat auttamattomia supernatural-faneja ja siltä se näyttikin. Molemmat hyppi samoissa kohdissa ilmaan jännityksestä ja revettiin armottomaan nauruun juuri samalla sekunnilla. Se on jännä, miten toinen voi olla niin paljon samanlainen kuin minä. <3 
Viikonloppuna mennään sukuloimaan kiuruvedelle pariksi päiväksi ja sitten takaisin Iideniin. Koko kevät on mennyt ihan järkyttävän nopeasti ja laskettiin tuosta alkuviikosta että noin 40 päivää peruskoulua ! Uskomatonta miten nopeasti kevät on jo mennyt. Nyt eletään jo maaliskuun loppua ja kohta ollaankin huhtikuun puolella. 
Nyt yritän painua nukkumaan, uni kyllä kelpaisi !
//:Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti