torstai 4. huhtikuuta 2013

Tiesittekö...

... että maanantaina oli Mishapocalyps.
... että olen katsonut supernaturalin kasi kauteen asti ja aloitan kasi kauden toivottavasti jo huomenna.
... että menen katsomaan "mama" nimisen kauhuelokuvan lauantaina.
... että käytän puhelinta liikaa.
... että koneelle meneminen on liian vaikeaa edellämainitusta syystä... 
Joo niin se on taas melkein viikko vierähtänyt ilman minkäänlaista merkkiä bloggaajan elossa olosta. Jotenkin nykyään on niin vaikeaa istua tähän koneelle ja alkaa kirjoittaa mitään. Varsinkin, kun suurin osa ajasta menee nytkin kouluun. Nytkin pitäisi lukea yhteiskuntaopin kokeeseen, mutta päätin nyt viimein istua tähän ja muistaa teitäkin. 
Maanantaina kuvattiin kavereiden kanssa videota, mutta vanha santeri-koneeni on jo niin vanha että renendeeraa ( = tallentaa videoksi ) yhtä kymmenen minuutin videota 22 tuntia. Kerran sen jo renendeerasin, mutta kone kuoli kesken ja videosta puolet ei näkynyt. Nyt uusi yritys, mutta olen isän luona. En siis tiedä onko video valmis/toimiva/hyvä. Huomenna käyn ehkä äidin luona nopeasti ja voisin siinä samalla katsoa tilanteen ja ladata sen mahdollisesti. On muuten hyvä video, odotan innolla
Muuten mun elämä on tällä hetkellä aika tyhjää. Koulu vie suurimman osan ajasta ja energiasta, ratsastuksessa päällä taas sellainen kausi, ettei mikään kiinnosta, kavereita olen nähnyt yllättävän paljon, tai ainakin se tuntuu siltä, mutta jotenkin mikään ei vaan kiinnosta/innosta. Nytkin nukuttaa niin kauheastin, että tekisi mieli vain ruveta nukkumaan. Talvikoomaa parhaimmillaan. 
Mutta ollaan me saatu nauttia - ainakin täällä Iidenissä - tosi hyvistä kevät keleistä! Lämpöä yli kymmenen astetta ja arskaa paistaa kirkkaana taivaalta. Lumet häviää jo ihan silmissä, ja mopokelit alkaa mulla taas ! Kunhan sen skoban saisin takaisin. Oli sitten koko talven siellä korjaajalla, no, eipähän joutunut olemaan pihalla.  
ankkanaama
Nyt yhteiskuntaopin ihanaan maailmaan, videota toivottavasti huomenna ja vlogin aattelin kuvata tässä aivan piakkoin. Kuvat viikon saldoa puhelimesta. Lisää Twitteristä ja Tumblerista 
 //:Mari

Etsi kuvasta :
1) Juurikasvu
2) Vesirokon jättämä reikä päässä
3) Rikkinäinen kulmakoru....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti