sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kerron sinulle tarinan...


(varoitus : sisältää random kuvia viikon varrelta. )

Olipa kerran pieni poika joka eli pienessä kylässä pienen kissansa ja pienen autonsa kanssa. Poika asui pienessä talossa ja ajoi pienellä autollaan töihin joka aamu. Työ ei ollut kovin suurta, itseasiassa se oli aika pientä. Poika oli töissä pienehkössä tehtaassa jossa valmistettiin miniautoja. ( Ne ovat sellaisia autoja vain pieniä ) 
Palkka oli aika pientä mutta poika ei valittanut. Hän ja hänen pieni kissansa olivat pieniruokaisia eivätkä syöneet paljoa ja selvisivät. Mutta eräänä päivänä poika tapasi suuren tytön jolla oli suuri koira ja tyttö ja poika rakastuivat heti. Tytöllä oli suuri koira ja suuri ruokahalu muttei suurta työtä eikä palkkaa, joten pian hän söi pojan konkurssiin. Ja pieni poika pienentyi entisestään ( kuten myös pieni kissa ) mutta suuri tyttö ja tämän koira vain suurenivat. Kunnes eräänä päivänä pieni poika oli niin pieni että katosi. ( Pieni kissa oli kadonnut jo aikoja sitten )Ja suuri tyttö suri poikaa ja lakkasi syömästä kunnes hänestäkin tuli pieni tyttö, jolla oli pieni koira. Tyttö hankki pienen auton ja pienen työpaikan miniautotehtaalla ja hän ja hänen koiransa selvisivät hyvin hänen pienellä palkallansa kunnes eräänä päivänä autotehtaalle saapui suuri poika, jolla oli suuri kissa....


Joo ne minarin pääsykokeet .... ne meni hyvin... ( not ) ... Ryhmätehtävä ja haastattelu meni hyvin mutta oman monologini alussa sekosin ja jouduin aloittamaan alusta. Ei se näyttänyt häiritsevän niitä-ihmisiä-siellä-jotak-katselivat-esitykeni, mutta silti siitä jäi vähän huono maku itselle. Eikä itse monologikaan ollut mikään parhaimpiani joten... 
Minarilta suuntasin ensin kaupungille ja sitten Marjelle odottamaan että tämä pääsee koulusta. 
Sitten pyörittiin siellä kunnes lähdin illalla junalla kotiin. 


Launtai koostui uintitreeneistä ja kavereitten kanssa hengailusta. Katsottiin Vilsun, Jennan ja Jannen kanssa Jannen luona Dark Shadows niminen leffa jolle antaisin 4/5 koska Johnny Depp ja ( Misha(; ) Collinssien suku. Sieltä lähtö yhdentoista aikaan ja sitten vielä hakemaan Karita ja päristelemään joksikin aikaa.

Tänään menossa Kellarille vetämään avoimet ja pääsen ennen sitä kuvaamaan kaverini ranskanbulldoggia, jota odotan todella innolla! Viime viikkoisen Vilsun koirien kuvaamisen jälkeen minulla on ollut kauhea koiran kuvaus moodi ja ranskanbulldogit on maailman parhaita koiria ikinä ! Joten tämäkin päivä alkaa olla aika täyteen puukattu. 

//:Mari 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti