maanantai 9. heinäkuuta 2012

Hiljaisuutta leffateatterissa


Tänään oli toisiksi viimeinen päivä töissä, viimesiä viedään! Aamulla satoi aivan kamalasti! Meidän piha lainehti kun yritin keretä juosta sisälle.


Töiden jälkeen kävin hetken äidin luona, ennen kuin lähdin Iidan kanssa elokuviin katsomaan Ice Age 4.
Ennen sitä oltiin reilu tunti kaupungissa. Käytiin hakemassa mäkistä mulle pitelö ja Iidalle kokis ja mentiin leffateatterin eteen tutkimaan EMP:n kesäkuvastoa.


Jo mäkkärissä onnistuin jotenkin paikalla seistessäni heittämään auki olevan ( ofc ) rahapussini sinne lattialle. Lupaavaa. Teatterin portailla saatiin monta aivan kamalaa naurukohtausta ja saatiin aika paheksuvia katseita. Sitten säädettiin jo siinä lipun ostossa ja kun päästiin paikoille istumaan, saatiin ikävä kyllä siihen viereen istumaan sellanen 3 hengen pikkulissu porukka.


Ennen kun leffa ( tai edes mainokset ) alko, kaikki jutteli teatterissa, kuten myös me. ( Varsin kova äänisesti kylläkin ) Ja Iidan ( kaunis ) nauru ei ole niitä hiljaisimpia ja useampaan otteeseen kuului vierestäni.
" Just!"
" OKEI?!"
"LOL!"
Ja mekös siitä otettiin ilo irti ja naurettiin vielä enemmän.
-__-

Elokuva oli siis ihan järkyttävän hauska. En muista milloin olisin nauranut niin paljon! Enkä ole koskaan varmaan ollut sellaisessa leffassa jossa koko leffa sali olisi räjähtänyt nauramaan niin monta kertaa.
PAITSI ne meidän vieressä istuva porukka joka ei nauranut ikinä. Ja jos me nauretiin, kuului hyvin terävä :
" SHHSSSSS!!!! "
-__-

Iida saattoi minua jonkin matkaa kotiin kun vein pyörän äidin luo ja isi haki minut sitten sieltä.

Tällä viikolla - huomenna ollaan ehkä menossa Kajaaniin, isillä olisi työreissu.
Ja torstaina - Limuset ja Robin x) Juu olen menossa katsomaan Robinia. Marje ja Tiia tulee siilinjärveltä kanssa ja majoittuvat sitten meille. Varmaan Iidaa ja Pinjaakin nähdään paikan päällä + Veljeni 9 v, joka fanittaa Robinia.

Onko joku muu tulossa sinne?

<3









2 kommenttia: