perjantai 7. syyskuuta 2012

You save me vespa !

"My name is PewDiePie!"


On tämä bloggaaminen vähän jäänyt kun ei ole tuota konettakaan. Vlogit jatkuu vaikka niitä ei täällä olekkaan. Toivottavasti saan piakkoin johonkin koneelle vegasin niin pääsette tekin niitä katsomaan.

Ratsastus jatkuu. Meillä on ollut nyt kaksi estereeniä ja ömöm 4 tasasenreeniä + Kunkku.
Postailen niitä kunhan saan Julialta kuvia. En halua tehdä kuvatonta postausta.


Viikot on mennyt aika kiireisesti.
Maanantaina pidän näytelmäkerhoa, tiistaina on kahdesti kuussa estereenit, torstaina on tasanen, perjantaina klovnireenit, lauantaina uintireenit sekä Kunkku ja sunnuntaina uinti. Maanantaina olisi Kunkku mutta pudotin sen nyt pois - ihan sen takia että jossain välissä pitäs käydä kouluakin.
^ joka onkin alkanut todella lupaavasti. Oikeasti! Ei sarkastisesti. Kaikki muut aineet paite ruotsi on ( ainakin minusta ) mennyt paremmin kuin viime vuonna.

Tällä viikolla olen viihdyttänyt itseäni katsomalla PewDiePien videoita. Aws. Aivan loistavia. Olen itse aivan kikseissä kauhupeleihin ja Happy Wheels on aika mesta peli myös. Ja Felix on vaan niin hauska ! Oikeasti! Kuolen joka kerta kun katson tämän videon :

http://www.youtube.com/watch?v=tNwFexjnbyM&list=UU-lHJZR3Gqxm24_Vd_AJ5Yw&index=0&feature=plcp
Tänään vietimme lämmintä urheilupäivää. Lämpötila pyöri + 7 asteen molemmin puolin ja vettä satoi kutakuinkin kokoajan. Välillä enemmän, välillä vähemmän. Itse esittelin taitojani kuulan työnnössä sekä sukkulaviestissä ( joka huonon sään vuoksi peruttiin = voi Pahus ;;) Palkintojen jakoakaan ei pidetty ja kaikki päsievät kotiin tuntia aikaisemmin kuin piti. Paitsi MINÄ !?
Menimme akatemialasiset + ilmaisutaidon ryhmät ( muhaha kuulun molempiiin ! ;) katsomaan jonkun tanssi esityksen. ( osana opetussuunnitelmaa )
Se oli hiukan outo. En nyt muista sitä nimeä, mutta lähes koko esityksen ajan minun perus ilmeeni oli " ;o "
Muutenkin oloni oli hiukan epämukava sillä kastuttiin aika pahasti päivän aikana.


Kuvassa ei edes näy miten pahasti siellä välillä satoi !

Satasen lähtöpaikka lainehti :D

Esitys loppui kahdelta, jonka jälkeen olisin voinut mennä kotiin, olla siellä tunnin, levätä ( = vaihtaa kuivat vaatteet ) ja tulla kolmeksi kaupunkiin suunnittelemaan seuraavaa kerhokertaa maanataille. Mutta JANNEN mielestä tunti ei riittänyt suunnittelu ajaksi, joten minä jäin...

...

Ja puoli kolme, olimme suunnitelleet valmiiksi ja Iida lähti kotiin. DAFUG I SAID !? ! Puoltoista tuntia kaupungissa, sateella, märissä vaatteissa. Onneksi Sari oli myös kirjastolla joten minulla oli jotain järkevää seuraa.


Neljältä alkoi klovniharkat. Sunnuntaina olisi esitys joten viime hetken säätöjä. Kokeiltiin mulle maskia. Se on vähän hakusessa vielä. Ajattelin tuohon valkeaan naamaan vielä tummat silmät, mitäs sanotte?


cee Asseriiiii (:
  
Nyt olen isin luona käymässä ja olen kuoleman väsynyt. ( ja kellohan on 23:04 ) Vois kohta ruveta nukkumaan niin jaksan huomenna uidakkin.

BYE BROS !
<3

2 kommenttia: