perjantai 7. joulukuuta 2012

Pilsu 180 kuukautta !


C: Jenna

Eilen, itsenäisyyspäivänä, juhlittiin muutakin kuin suomen itsenäisyyttä. Nimittäin ystäväni Vilsun 15 vee synttäreitä! Paikalla oli sankarin lisäksi minä, Jenna, Danna ja Linda. Laulettiin singstaria, yritettiin tehdä suklaa suihkulähdettä - ja epäonnistuttiin siinä, otettiin valokuvia ja muuten vaan riehuttiin.
Kauheeta kun meillä oli hauskaa. Nyt olen kolmepäivää yrittänyt tehdä Vilsulle onnittelu videota, mutta vegas ei ole yhteistyökykyinen. Se ei suostu renendeeraamaan videota !

Odotan innolla sitä päivää kun tuohon pöydälleni asettuu uusi kone.

Kuluneesta viikosta ja sen harjoituksista.

Tiistaina akatemiassa - JES - Heli tuli takaisin. Nyt kun meillä on oikea ohjaaja, niin päästiin tekemään itse näytelmään liittyviä harjoituksia. Ja kaikista kivointa, minuakin huomioitiin ! Lisäksi, nautin nähdessäni kuinka yllättynyt ilme Helillä oli, kun tämä kuuli että minulla ei ole puherooleja.
Alkutunnista harjoiteltiin hahmoina erillaisia harjoituksia, mm. kävelytyylejä ja puhetyylejä ja lopputunnista haroiteltiin ensinäistä kohtausta. Niillä, joilla ei ollut ekassa kohatuksessa puherooleja, jarjoittelivat pienissä porukoissa lukemalla vuorosanoja. Minä toimin kuiskaajana ensinmäisessä kohatuksessa kun porukka harjoitteli kohtausta ilman käsikirjoituksia.

Keskiviikon suullisentunnilla aloitettiin tunti väittelemällä aiheesta susi - ystävä vai vihollinen.
Siinä vierähti ensinmäinen tunti keposasti. Ei minusta niin kauhean kiva tunti. Minua ärsytti suuresti kuinka susivastaista porukkaa meillä on luokassa. Toisella tunnilla tehtiin joulutarina jossa muunmuassa naapurin Mauno räjäytti kaikki suomen sudet, joulupukki tappoi itsensä ja muori aikoi syödä porot. Ei siis mikään kauhea onnellinen tarina. Toteutettiin tarina niin, että jokainen sai sanoa yhden lauseen vuorotellen. No porukathan alkoivat kumota toistena sanomia lauseita, mikä johti siihen että tarinassa ei ollut lopuksi päätä eikä häntää.

Keskiviikkona vietettiin vissiin tämän vuoden viimeinen estetunti, jolla päätin tutkia maneesin hiekkoja lähietäisyydeltä, kiitos Violan. Onnistuin jotenkin murskaamaan sormeni niin, että se ei keskiviikkona taipunut yhtään ja luulin sen olevan jo katki. Nyt se taipuu jo, mutta on kipeä. Selvisin siis taas säikähdyksellä.

Tänään olin kotona, koska koulullamme on taksvärkki päivä ja sen takia olen siivonnut huonetta.
Nyt nuggumaan niin huomenna jaksaisi mennä viimeisiin uintitreeneihin tänävuonna. Anteeksi siitä, että alimmat kuvat ovat näin huonolaatuisia MUTTA !!!! Kamerani on saapunut Iisalmen maaperälle ja pääsen sen toivottavasti ensi viikolla hakemaan ! ! ! !



<3 // Mari ps. 13 päivää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti