perjantai 21. joulukuuta 2012

You should worry, you should worry child

Hartwall-areenan vessasta, 10 minuuttia ennen SHM.
Siis koko keikka oli alusta loppuun täyttä unelmaa. Lämppärinä ennen Svedulaista hima jengiä oli AN21, joka oli DJ:nä aika hyvä. Jotenkin se tunnelma ei vain välittynyt sinne yläkatsomoihin asti. Eikä AN21:nää ollut katsomassa kuin ehkä puoli areenaa. Meidän paikat olivat yläkatsomossa rivillä 5 paikat 4 ja 3. Elikkä lavalta katsottuna oikealla. Paikat oli todella hyvät ! Me Vilsun kanssa vähän pelättiin että paikat olisivat huonot ja että sieltä ei näkisi mitään, mutta pelättiin ihan turhaan. Nähtiin hyvin lavalle, screeneille ja kentälle. Jos jotain  miinusta halusi keksiä, niin siellä oli aika ahdasta. Minulla ja minun oikealla puolella istuvalla miehellä oli sellainen sanaton kisa että kumpi tönii toista enemmän. Ja pari kertaa löin siinä meidän edessä olevalla rivillä seisovia poikia. Mutta mitäs pienistä. (; Ennen keikan alkua me jonotettiin melkein kolme tuntia pihalla, ja pääsiinkin sitten ensinmäisien joukossa sisälle. Ja ostettiin fanipaidat! Mmmm... Tämä on niin unema sekä päällä että silmille. Kun sitten SHM aloitti... koko paikka räjähti. Areena täyttyi ihan yhtä-äkkiä melkein täyteen ( keikka ei ollut loppuun myyty ) ja joka ikinen ihminen areenalla heräsi eloon. Keikan jälkeen Sebastian mainitseekin twitterissään : Kiitos Suomi!!!!! That was energetic!!! You where one the best ;) Siitä keikasta olisi minulla niiiiiin paljon sanottavaa, mutta sitä ei vain voi kuvata sanoilla. Kaikki oli ihan täydellistä ja en missään nimessä vaihtaisi yhtään ainutta hetkeä pois ! Junalla palailtiin pois tänään viiden aikoihin. Nyt väsyttää kauheasti kun ei keretty yöllä sitten kauheammin nukkua ja juna lähti jo vähän yli 11, ja me haluttiin olla asemalla jo 10 aikoihin.

Mutta mitäs muuta me tehtiin? No syötiin, istuttiin junassa, syötiin, kuvattiin, kuvattiin syömistä, syötiin, katsottiin madagaskarin pingviinejä, istuttiin bussissa kiusattiin espanjalisia miehiä, paikannettiin Vilsun viikset ja.. syötiin. <3 Haettiin kuulkaas tuossa kotiin päin mennessä Pasilan aseman K-marketista sellasesta-jostain-kahvilan-tapaisesta paikasta salaatit mukaan. Siihen sai valita ite 3 täytettä perust salaatin lisäksi + kastike + maukas kivileipä.

Voiko mitään parempaa ollakkaan? Kiitos swedish house mafia, Kiitos Vilsu, kun olit seuranani, ja kiitos espanjalaisille miehille ja anteeksi että ette saaneet matkustaa rauhassa (;  "But tonight for you, we are the Finnish House Mafia "
Huomenna viettämään joulua Kiuruvedelle, josta tosin palaan sunnuntaina jo isäni luokse itse jouluksi. Palaan sitten joulun jälkeen taas Kiuruvedelle ja uudesta vuodesta en tiedä vielä.
//:Mari 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti