keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Vlogit tulevat taas jatkumaan !



Vihdoin! Saan kameran takaisin perjantaina ja kuvaan heti kun vaan keksin aiheen.

Lauantaina me ollaan taas menossa, tällä kertaa sonkajärvelle pelailemaan lentistä. Sieltä varmaan postausta tulossa ainakin, mutta kova hinku olisi kuvata teille joku vlogi jo perjantaina! Jos vaan keksitte jonkun aiheen. Saa heitellä! 

Ja vastatkaahan tuolla sivulla olevaan puhelin kyselyyn kun te olitte siitä niin keskustelemassa yhdessä välissä.

Vanha kuva :D otettu joskus syksyllä
Tänään akatemiassa oli ehkä jotenkin levoton olo. Porukkaa lähti kesken kaiken musiikki luokkaan ja sieltä tuli porukkaa tänne ja osa lähti Lucia harjoituksiin kesken tuntien. Muutenkin tietyillä ihmisillä (  luen itseni myös tähän porukkaan ) oli aivan liika energiaa, ja kun sitä ei päässyt oikein edes purkamaan. Jatkettiin siitä mihin jäimme viime viikolla. Luettiin kässäriä eteenpäin ja Heli ohjasi kohatuksia. Loppu porukka, jota ei kohtauksessa tarvittu oli lukemassa ja harjoittelemassa oimia repliikkejään. Kukaan kumminkaan jaksanut sitä varttia kauempaa ja lopuksi kaikki oltiin seuraamassa kun Heli ohjasi kohtausta. Joka oli kyllä paljon hauskempaa katsottavaa.


Sain tänään tietää, että meillä on huomenna biologian koe johon en sittemmin olekkaan lueknut. ( niin, olin biologian kirjan kanteen kirjoitanut kissan elukan kokoisilla kirjaimilla että KOE 12.12.12 ! ! ! s. ....... )
Mutta kerrankin onni on puolellani. Muutamat halukkaat lähtevät huomenna tutustumaan Kuopio/Lapinlahti/Siilinjärvi Siili-city alueelle tutustumaan koko päiväksi eri opiskelu paikkoihin. Onneksi satun kuulumaan kyseiseen ryhmään ja saan siten lykättyä koetta pari päivää!


Nyt otan elikosta mallia ja lähden nukkumaan !

//:Mari

4 kommenttia:

  1. tuleeko se kysymyspostauksen vastauksetkin vihdoin ja viimein? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KyLlä ! Vihdoin ja viimein TOIVOTTAVASTI saan ladattua sen jo viikonloppuna :D

      Poista
  2. millanen kamera sulla siis on?:D

    VastaaPoista