lauantai 18. toukokuuta 2013

Academy is back!

Torstaina vietettiin ysien matkalippu tulevaisuuten gaalaa. Juhla oli yllätävän mukava ja nähtiin monta hienoa esitystä. 
 
Torstaina kokoonnuttiin myös kaikki akatemialaiset taas yhteen ja nähtiin akatemialaisten kanssa Kuopioon matkan merkeissä. Ikävä kyllä kaikki eivät päässet mutta hauska reissu se oli ehdottomasti kuitenkin!
Reissuun sisältyi syönti raxissa ja teatteri esitys "Soita minulle Billy", joka osoittautui ihan uskomattoman hyväksi. Sitä näyttelijöiden osaamista ja taitoa ei vain voi selittää. Omaan silmään ainakin ihan uskomatonta taitoa ja yleisön mukaan ottamista. Elikkä jos liikutte Kuopiossa niin suosittelen vakavasti katsomaan kyseisen näytelmän. 
Raskas reissu oli ja kotiin päästyä oma sänky vetosi minuun. Huomenna kohti Vuokattia ja saapi nähdä kuinka rankka reissu siitä tulee. 
Thursday we had our "Ticket to future" gala. It was pretty nice and we saw so many cool performances.
Thursday we also meet up with academy group again and went to Kuopio. Unfortunately everyone didn't have change to come to this trip, but it was really fun trip still. 
In Kuopio we ate at Rax and went to see plau called "Soita minuule Billy" ( Play to me Billy ) It was very good and the actors were amazing. So if you're in Kuopio you should see it. 
When I came back I was so tired. I really needed rest. Tomorrow we are going to Vuokatti. We'll see how tired 
I'm after that.

//:Mari 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti