sunnuntai 26. toukokuuta 2013

ISKO

AMAZING ISKO! 


Viikonloppu meni todella nopeasti ja hauskaa oli! Meidät jaettiin ensinmäisenä omiin isosporukoihin leirien mukaan ja Iisaaren isoset päästiin heti ensinmäisenä melomaan itsemme Iisaareen. En ilmeisesti ole kovin hyvä melomaan, vaikka pääsimmekin saareen ensinmäisien joukossa ja hyvissä voimissa. Onneksi edes toinen meistä osasi meloa... Saaressa päästiin tutustumaan paremmin oman leirin isosiin ja tehtiin erillaisia tehtäviä. Huippu hauskoja tehtäviä. Meidän joukkueella oli ainakin idoita ja ryhmätyö toimi hyvin.

My weekend went so good.  First we got know our confirmation camp ISOSgroup and canoe to Iisaari. In Iisaari we got some missions what we did. It was really fun and our team's group spirit was so good and we had so many ideas. I think the camp is going to be great!

Lauantaina päästiin ihan moottoriveneellä metsäpirtille ja jatkettiin yhdessä koko porukalla loppu viikonloppu. Opiskeltiin muutamia juttuja mutta enimmäkseen tehtiin kaikkea kivaa.
Pidettiin iltaohjelmia, laulettiin ja painettiin isospaidat. Joiden alkuperäinen malli oli minun suunnittelema. Tai itseasiassa minun ja Jannen suunnittelema mutta pikkuvikoja. Vain noin ehkä puolet porukasta painoivat alkuperäisen mallin mukaan, loput joko jättivät siitä jotain pois tai muokkasivat mallia jotenkin.
Paidoista tuli todella hienoja. Lauantai-ilta oli todella chilliä. Istuttiin nuotion äärellä ja osa söi makkaraa. Itsen viihdyin kameran kanssa. Keli oli aivan upea, ainoastaan itikat uhkasivat syödä meidät hengiltä!

Saturday we left island and came back to Metsäpirtti. The rest of weekend we were together. We performed our evening programs, sang and printed our ISOS T-shirts. 

Kotiuduin tuossa muutama tuntia sitten, hyvin väsyneenä. Rentoutuneena. Kokonaisuudessaa sanotaanko että ½/3 leiristä oli juuri sellaista kuin perjantaina odotin, 2/3 oli todella mukavaa kivaa ! Ja loppu ½/3 oli todella awkward. Mutta kerrankos sitä, tästä sitten eteenpäin. Kiitos kaikille ja toivottavasti teillä tulee olemaan hyvä kesä ja kivat leirit! 
I came back to home couple hours ago and I exhausted! But in a good way! Some parts of weekend were just what I thought but mostly it was great! Thanks to everybody and hope you'll have great camps at summer !

//:Mari






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti