maanantai 9. tammikuuta 2012

Tiistai 3.1.12

" No more poison "



Eli siis nyt sain kuvat siirrettyä koneelle ja nyt tulee sitte se tiistai kooste.
Ei se oo ku vaan viikon myöhässä...

Tiistain ( olen muuten joka kerta tässä postauksessa kirjoittanut "tiistain" väärin ) siis siinä viiden tasasen tunnilla menin Tähdellä.



Se oli tosi kiva, ei painanu kädelle vaa kuunteli ja arvosti kättä.
Liikku kivasti eikä yrittäny rynniä.

Tehtiin pohkeen väistöä, se onnistui aina välillä. Pohkeenväistöä on sinänsä vaikea arvioida koska selästä käsin on vaikea sanoa väistääkö hevonen puhtaasti. Kai se sitten väisti koska Hanna kehui että väisti aika hyvin.
Väistöstä ei tullut edes kovin jyrkkiä, koska yleensä mun väistöistä rulee todella jyrkkiä. Nyt maltoin antaa pojken ottaa sen yhden askeleen eteen.

Laukassa liikkui myös kivasti.


Illan estetunnilla menin Leegialla. ( again ) Se oli kanssa aika kiva. Eka verkattiin ravissa kevyttä istuntaa ja sitten laukkaa koko uralla myös kevyessä istunnassa. Leegia liikkui ravissa kivasti eteenpäin. Raippaa en olisi tarvinnut.
Laukassa musta tuntu että mä pompin koko ajan siellä selässä. Leegialla on paha tapa vetää päätänsä alas joskus. En tiedä, jotenkin se tuntu vaan niin jännältä se laukka.

Sitte me alettiin hypätä. Meillä oli esteet keskiympyrällä S:ssä ja R:ssä sekä yksi este lävistäjällä.
Tultiin esteet niin että yksi este ympyrällä ja sitten lävistäjälle. Ja koko homma tultiin kevyessä istunnassa, eli ei perusistunnassa ollenkaan.
Jotenkin hypätessä ja siinä ympyrällä laukka tuntui paremmalta ja istuntanikin tuntui paremmalta.
Ehkä jotenkin sain siinä sitten ratsastettua laukan enemmän pyöreäksi.

Leegia hyppäs kivasti, ei siinä ongelmia. Tehdään huomenna sitten tuota samaa rataa mutta kokonaan ja toisin päin. Eli kaite eka lävistäjä ja sitten ymprällä molemmat esteet.

Koetan saada sen torstain videopostauksen mahrollisimman pian myös tänne. Varmaan joudun editoimaan movie makerilla koska nämä on isäni koneella koska omalle ei enää mahtunut.

<3






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti