maanantai 15. lokakuuta 2012

MINARIIN VAI AUDIOVISUAALISEEN!?

PANIIKKI!

Pari viikkoa sitten olin hirveänrakkaan oponi luona keskustelemassa jatkosuunnitelmistani. Kävimme läpi opintopisteiden laskua ja keskiarvoani. Kaikkien aineiden keskiarvoni on tasan 7.0.
Taide+muut aineet köksää ja liikuntaa vaille yhdeksiköt. ( Edellämainitut 8 )
Jatkoa varten vaihtoehtoja on 2 tai no 3.


mullon tällainen avaimenperä :3

1. Iisalmen amiskalla Audiovisuaalisen viestinnän amk, Media assistentti. ( Tai jotain sinnepäin )

Sinne pääseminen olisi ainakin varmaa sillä viimevuonna alin opintopisteiden määrä oli 2, ja minulle laskettiin pisteitä 24... Opsikelua olisi vuosi + 2 vuotta työssäopiskelua joista viimeinen vuosi mahdollista opiskella ulkomailla. Elikkä sillä tavalla tuo olisi ihan 6/5, mutta sitten en tiedä.
Tämän jälkeen haluaisin nimittäin yrittää päästä teatterikorkea kouluun, ja sinne pääsyä helpottaisi jos kävisin sitten vaikka

2. Minna Canthin Lukiossa Ilmaisutaito linjan.

Mutta se olisi sitten se lukio, jota molen viimeiset kaksi ja puoli vuotta kierrellyt kuin ruttoa.
+ Minari ei ole ilmaisutaidon lukijo, vaan normaali lukio jossa on ilmaisutaidon linja. Mutta toisaalta. Jos on käynyt ilmaisutaito lukion, se ei välttämärrä auta teatterikorkea kouluun pääsyä.
Sitten vaihtoehtona olisi myös

3. Kallion ilmaisutaidon lukio, mutta... Yeah right.
Varmaan minä sinne pääsen...

Koska jo kertoessani opolle tuosta toiveestani ehkä lähteä Minariin, opo kyllä aika suoraan ilmaisi että yeah right, not gonna happen. Vaikka Minariin vaadittava keskiarvo on 7.0 ja saisin opintopisteitä isos- ja kerhonohjaajakoulutuksesta, akatemiasta.....
Lisäksi olen nostanut keskiarvoa melkein kaikissa aineissa. ( ainakin tähän mennessä, jota opo ei uskonut ollenkaan. ) ARGH ! Onneksi, yheishakuun on vielä neljä kuukautta. Aikaa on.

Uhrasin tälle työlle huimat 2 minuuttia. Olivialle <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti