perjantai 22. helmikuuta 2013

Academy rises !

Miteähän kaikkea tässäkin on taas kerennyt tapahtua... En edes jaksa miettiä. Kone on lagaillut, minä olen lagaillut ja kiintolevy on lagaillut ja sillon ei postauksia kirjoitella. Ette ole kuitenkaan menettäneet mitään kovin tähdellistä. Toisin kuin tänään akatemian neljän tunnin harkat! 
Kahden aikaan kokoonnuttiin sekä näyttelijät, muusikot että tanssijat. Käytiin alkuun läpi vähän mitä tehdään tänään kunkin ryhmän kanssa. Tehtiin yksi kohtaus jo heti alkuun yhteen. Musikaali kun on kyseessä, myös muusikoilla ja tanssijoilla on tekemistä, ja oli tosi hyvä että päästiin tekemään kerrankin kaikki yhteen.  
 
Reilun puolentoista tunnin jälkeen erkaannuttiin kukin ryhmiimme ja näyttelijät käytiin 11 ensinmäistä kohatusta läpi. Ohjaajamme Heli ei ollut tänään paikalla, joten meidän suullisen opettajamme ja akatemian kordinaattorimme oli ohjaamassa meitä. Vaikkakin hän yrittikin olla ohjaamatta, koska ei halunnut mennä sotkemaan Helin ajatuksia. Ensinmäisten kohatuksen käyminen oli välillä todella hankalaa. Kukaan ei oikein enää muistanut miten kohtaukset menivät ja kun Helikään ei ollut meitä neuvomassa. Saatiin me silti kohatukset ihan hyvin käytyä. 
Loppuun kokoonnuttiin vielä kaikki yhteen käytiin pari kohatusta taas yhteen.
+ Käytiin ehkä koko näytelmän paras kohatus (;
Kuudelta meidät laskettiin vapauteen ja nyt täältä hernejärven synkistä metsistä kirjoittelen. Olen siis isäni luona. Olo on eilen ja tänään ollut niin huono, etten tiedä menenkö huomenna reeneihin. Välillä on pyörryttänyt ja oksettanut ja muuten vaan tuntunut ihan kauhelta. Mutta niin kauan kun pysyn jaloillani ja edes joten kuten elävien kirjoissa, kaikki on iha hyvin.

For the fantasy in my bed.

//:Mari

2 kommenttia:

  1. mä taidan tietää, mitä tarkoitat lauseella ''+ Käytiin ehkä koko näytelmän paras kohtaus (;''
    ;D

    VastaaPoista