sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Yökkö 13 - she's a gold digger

... ja nyt nukuttaa...

Eipähän tullut kovin kauheasti nukuttua. Mutta ainakin meillä oli hauskaa. En sen erityisemmin ala kertomaan mitä kaikkea me teimme tuolla, mutta rikoimme sieluja ( kuvainnollisesti, ilmapalloja:DD ) pelasimme lisää hankijalkapalloa, katsoimme "Varasto" leffan, söimme, pelasimme Dalmundia ja Mafiosoa, ( tää on joku juttu että minut aina tapetaan mafiossa ensinmäisenä, nytkin tuli muutama oikeasti koominen tilanne minun tappamisen yhteydessä ) lauloimme ja pidimme yleistä häiriötä yllä. 
Kehitettiin uusi teoria jonka mukaan elämä on vain yhtä suurta Jumalan Sims peliä, jossa minä olen viallinen alku-Jeesus. Läpän laatu hugee! Kamera oli mukana kuvia otettiin lähemmäs 200 kuvaa koko kolmen päivän aikana. Nauttikaa niistä ja yrittäkää saada jonkinnäköistä kuvaa leiristä. Sitä ei oikein osaa sanoin selittää, kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, toivotaan ainakin. 
Leirin aikana onnistuin aiheuttamaan 2 kunnon fightia, ( joista toista en oikeastaan aloittanut itse ) mutta onneksi sain sovittua sen toisen jo. ( Ja vielä sen "tärkeämmän" ) Go Mari..... :D Mutta muuten leiri meni kyllä oikeasti tosi hyvällä mielellä! 
                                     //:Mari
          Ps. Meidän Anskulla on tännää synttärit! (: Joten HAPPY B-DAY, sulle Janne ! 

1 kommentti: