sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Who will bring me flowers when it's over?

I'm only human, I said I'm only human. Only human. I'm human. 


Nyt on juhlittu yhden synttärit, käyty reeneissä, ja vedetty ekat sunnuntain avoimet - ja tuttuun tapaan ei mikään onnistunut mutkattomasti.  
Perjantaina kaverin 16 vee partyt, launatina reenit pitkästä aikaa, putous ja sitte illalla vielä tutkimaan Iisalmi-huudeja. Mutta tänään. Vedin ensinmäistä kertaa kellarilla avoimia ovia. Ja oli jännää! Tulostimen kanssa oli ongelmia, ruuan kanssa oli ongelmia, poruka kanssa ei yllättäen ollutkaan ongelmia vaikka niin pelkäsin. 
Olihan meillä ihan hauskaa ja olen ylpeä että sain kunnialla vedettyä aamun. Vaikka myönnettäköön, sainkin apua ja opastusta itseäni vanhemmilta ja viisaammilta (not) . Reenaamaan en tänään päässyt. Hallilla oli jotkut kisat, jollen aivan väärin ymmärtänyt niin IU cupin joku kisa? Mutta en menisi vannomaan. 
Ja jos ei pääse reenaamaan niin sittenhän mennään syömään. Käytiin Vilsun ja Jannen kanssa murkinoimassa ylläripylläri mäkkärissä. Söin muuten elämäni varmaan pahimman salaatin. Yäk! Sinne meni kuusi euroa ihan turhaan. Ja kun syömisemmältämme ( <-- ja tuo ei muuten varmaan ole edes sana... ) kerettiin niin käytiin Elisa shopin edessä kuolaamassa puhelimien perään. ( kauppahan oli kiinni )  
Uutta luuria olisin vailla ja minulle on nyt "varattu" telefinlandilta Samsung Galaxy s3, mutta jotenkin se puhelin ei innosta minua yhtään. Note kakkosen perään kuolaan MUTTA... Haluanko minä sellaista kapulaa ! Se on oikeasti ihan kauhean iso ! Huomiseen on minulla aikaa vaihtaa, todennäköisesti vaihdan. Tai todennäköisesti teen vielä viimehetken päätöksiä joka suuntaan. Like as always ...
//:Mari


4 kommenttia:

  1. pakko kommentoida, se sana on syömiseltämme:D

    VastaaPoista