maanantai 25. helmikuuta 2013

O-ooo, I want some more


O-ooo, what are we waiting for?
Take bite of my heart tonight.


Sairaalla on halvat huvit. Siinähän se viikonloppu menikin. Reeneissä käymisestä ei voinut edes puhua kun vahva flunssa taas hiippaili kroppani uumeniin. ( Kuulostaa muuten niin väärältä ) Yritin kuvailla vähän Onnia, mutta ei oikein onnistunut. Sunnuntaina kävin "töissä"*, mutta tässä alkaa pikkuhiljaa miettiä josko etsisi ihan oikeita töitä, tai edes kesätöitä. Kun kaikilla muilla tuntuu se jo oleva. Ja jos se veri nyt ensi syksynä vetää Kuopioon niin pieni "pesämuna" ei kyllä haittaisi. ( Lisää kauheita ilmauksia ) Onko teillä jo kesätöitä? Meinaatteko edes hankkia? Kannattaako? Entä jos vaan asuisin pahvilaatikossa.... Vois olla aika multibueno. 
*Tuo "töissä" on siksi lainausmerkeissä koska en saa sunnuntaina avoimista rahaa ja en siksi laske sitä oikeaksi työksi."  
Tänää taas töissä ja sieltä pingoin pää kolmentena jalkana leffateatterille ja käytiin Vilsun kanssa katsomassa "21 tapaa pilata avioliitto" elokuvan. Oli itseasiassa ihan hyvä. Ainakin leffa oli hauska. Minä oikeasti säälin taas niitä ihmisiä jotka joutu istumaan siellä jossain meidän edessä. Anteeksi taas näin yleisesti. Huomenna opolle miettimään minun ensi syksyn lukiokursseja! Adios!
Ps. Pitäsköhän Iivi pestä kun se kiipesi itse väkisin tiskikoneeseen ja jäi sinne 0.0

//:Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti