maanantai 11. kesäkuuta 2012

Marin ja Jennan urheilupävä

"Ei meidän aikataulu pettänyt, vaan kunto!"



Tänään Mari ja Jenna kuntoilivat. Vaille kolme me lähdimme kerrostalomme pihasta.
Olie aliyliarvoineet kuntomme hyvinvähän väärin. Kun ajattelimme selättävämme 10 km matkan jopoilla puolessa tunnissa, meni matkaan oikeast päälle 45 minuuttia.



Ensiksi ajattelin pitää kunnon tuuppaus tunnin, mutta totesin että tällaisella helteellä on laitonta ratsastaa kunnolla. Niimpä menin ilan satulaa. ( Taas )
Ensiksi ihan vain ravissa pääty-ympyröitä ja vähä kontrollin hakemista. Kunkku oli aika innoissaan.
Se selvästikkin tykkää kun mennään ilman satulaa.



en horjahtanut
Muutama pysäytys-peruutus-ravi-siirtymisiä. Se ei mennyt aivan niinkuin piti. Kunkku ei olisi millään halunnut seistä paikallaan ja peruttaa. Meni aikaa, ennen kuin poni malttoi seistä viisi sekuntia paikallaan.



Laukkaa otin pääty-ympyröillä. ( joku päivä pidän sellaisen tunnin että en tee yhtään pääty- tai keskiympyrää. Kahteen kuukauteen tehnyt mitään muuta! ) Kunkku oli aika kivasti menossa. Laukka nousi kivasti, eikä tarvinnut pyytää yhtään eteenpäin. Pari kertaa piti tehdä ihan käynti siirtymisiä, kun poni ei meinannut pysyä lapasessa.

Sitten toiset kymmenenkilometriä meille takaisin. Oltiin meidän pihassa varttia vaille 6. Kuudelta alkoi Jennan oma ratsastustunti. Onneksi Jennan porukat oli lähellä, saatiin niiltä kyyti tallille.


Tunnin jälkeen pääsin Jennan isän kyydillä kotiin, koska hakivat Jennan kanssa tämän pyörän meiltä.
Ja tottakai, M. Tienpää, komiikan ihmelapsi, onnistui tekemään niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin autosta poistuinen hyvin hankalan ja hauskan näköistä. Jalkani jäi kiinni turvavyöhön ja kopastuin.

Mistä tietää että on tullut savoon?
Löydät kisoissa tällaisia hörhöjä radalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti