sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Pääkaupunkiseutua valloittamaan




Lähden huomenna valloittamaan pääkaupunkia. Olen siellä perjantaihin asti lapsenlikkana, josta tulen sitten lauantaiksi ja sunnuntaiksi koulukansallisiin urakoitsemaan.
Postauksia en varmaan tee reissun aikana. Mutta sitten kun perjantaina tulen saattekin ison posatuksen ja paljon kuvia. Nämä tämän postauksen kuvat on otettu perjantaina jolloin meillä oli ysienpäivä!



Ysienpäivä on jokavuotinen perinne, jolloin koko perjantain kaikki juhlivat ysejä. Ysit pukeutuvat muut esiintyvät. ( Okei, kyllä muutama ysikin esiintyi ) jaetaan yseille vuositittelit. Mm. Vuoden lintsari, vuoden lissu, vuoden mopopoika, vuoden hikke....  Ja ehdoton perinne on ollut se että ysit töhrivät muita ( varsinkin norsseja* ) huulipunilla, heittelevät glitterihilettä päähän, ampuvat vesipyssyillä ja heittelevät vesi-ilmapalloilla.



'

Mutta tänävuonna, tuo kaikki oli kielletty! Ihan perseestä. Jos opettajat näkivät jollain edellämainittuja, ne takavarikoitiin. Kyllä sitä kieltoa silti rikottiin. Minäkin sain naamalleni kauniin punan ja hiukset täyteen glitteriä. Parikertaa ilmapallo räsähti just mukavasti takaraivoon. Silti näki että kielto vaikutti. Juhlat olivat vähän laimeat. Puvut olivat kyllä paljon parempia kuin viimevuonna, mutta viimevuonna oli paljon enemmän "äksöniä." Tuumailtiin tossa, että jos ensivuonnakaan ei saa sotkea tai kastella, minä varmaan kyllä sotekn ja kastelen. Se on ollut perinne aina ja sitä ollaa pikkunorsseista asti ootettu.



SItte kävimme Jennyn kanssa kiekan Lapinlahdella. Oli kyllä ihan sika hauska reissu! Ehdottomasti lähden uudestaankin.



Ja mitä! Minä kövin taas kesportissa ja ostin sieltä siniset aivan ihanat kollarit! Mulle piää hankkia porttikielto sinne kauppaan!

Tokarit saatiin tänään, olin omaani aika tyytyväinen. Muutama vittuuntunut kyynel pääsi pettymyksestä tuohon suullisen numeroon. Jonka epäilen johtuvan siitä kaikestra levottomuudesta tunnilla.

Käyttätyminen . . . . . . 7 ( laski kasista )
Äidinkieli . . . . . . . . . . 9
Suullinen ilmaisutaito. . 9
Ruotsi . . . . . . . . . . . . 6 ( laski seiskasta )
Englanti . . . . . . . . . . . 7
Matematiikka . . . . . .  6 ( laski seiskasta )
Fysiikka . . . . . . . . . .  7
Kemia . . . . . . . . . . . . 7
Biologia . . . . . . . . . . . 7 ( nousi kutosesta )
Maantieto . . . . . . . . . .6
Terveystieto . . . . . . . . 8 ( laski ysistä )
Uskonto . . . . . . . . . . . 8 ( nousi seiskasta )
Historia . . . . . . . . . . . .6 ( laski seiskasta )
Kuvataiden . . . . . . . . . 9
Liikunta . . . . . . . . . . . .8
Saksa . . . . . . . . . . . . . 5 ( laski seiskasta )

Koko keskiarvo . . . . . . . 7.2
Lukuaineitten keskiarvo. . 6.83
Muitten kuin lukuaineet . . 8.6
( laskin tuohon myös ne numerot jotka tulevat ysin päättötodistukseen eli
Kotitalous . . . . . . . . .  8
Musiikki . . . . . . . . . . .9

Mihinkään en laskenut käyttäytymistä.













Pientä hajontaa :D


5 kommenttia:

  1. Pysyykö sulla noi punaiset hiukset kirkkaina pitkään ? Itse värjäsin toissa päivänä pinkiksi, ja vähän mietityttää, että kuinka usein näitä suunnilleen joutuukaan nyt värjäilemään, että pysyy kunniollisena.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, se riippuu jonkinverran myös hiusetn luonnollisesta väristä ( tai minkä värin päälle värjäsit ) Mutta ite värjäytän parin kuukauden välein- Sitte noin jokatoinen viikko sävytän sellaisella colormask hoitoaineella, mutta sitä ei varmaan pinkkinä löydy (: ja + ehdottomasti värjätyille hiuksille tarkoitettua shamppoota ja hoitoainetta ! (::

      Poista
  2. TEEMU ON SUN TAKANA ENSIMMÄISESSÄ KUVASSA!!!! :-) :-) :-) <3... :P

    VastaaPoista
  3. Ah toi Teemu on kyl niin hottis...
    big o

    VastaaPoista