keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Academy :3


Sorgen kun en eilen kerinnyt päivittää. Kone ja netti lagas ja sitten sammuin. Mutta kerkeehän sen tänäänkin.
Akatemiassa mentiin taas kohatuksissa eteenpäin. Nyt kun niitä kohtauksia on menty jo useamman kerran, niin sieltä alkaa tulla jo aikaa upeita suorituksia joiltain. Selvästi samaistutaan hahmoihin ja porukka osaa hommansa. Jo pelkästään se, että kun pääsee katsomaan kun muut työstävät ja ovat Helin ohjattavina, on nautinto. Porukka on sillä tavalla jo toisiinsa tottuneita ja rentoutuneita, että jokainen pystyy luontevasti tekemään ja olemaan. Ja eilen pääsin minäkin ensinmäisen kerran Helin ohjattavaksi. Kohtaus käytiin vain äkkiä, koska meillä ei ollut paljoa aikaa. Silti oli kiva päästä kerrankin itse tekemään ja kuuntelemaan Helin ohjeita. Uskon edelleen tästä tulevan aivan loistava näytelmä !
Tänään meillä oli suullista taas. Tehtiin kolmen-neljän hengen tyhmissä näytelmiä opettajan antamista käsikirjoituksista. Kerettiin tunnin verran työstää niitä tänään ja ensi viikolla esitetään. Se oli aika hauskaa. Ainakin se meidän ryhmän aihe oli todella hauska. En tiedä sitten muista.  Ongelmana oli tässä harjoituksessa se, että Jyri vain kävi pikaisesti ohjeistamassa meitä, mutta ei jäänyt neuvomaan. Meidän piti itse opetella vuorosanat ja sovittaa ne luontevasti kohatukseen. Yllättävän haastavaa. 
Koulun jälkeen ryntäsin Vilsun ja Jennan kanssa ensin Jennalle, sitten taas Vilsulle ja sitten taas Jennalle ja sieltä sitten kotio. Leikattiin Vilsun hiuksia ja meinattiin värjätä minun, mutta jätettiin se sitten ensikertaan. Leikittiin Jennan tabletilla ja muuten vaa derppailtiin. Oli tosi kiva nähdä näitä mun marsuja taas kunnolla. (Viimeksi tiistaina akatemiassa ja kellarilla :D ) 
Nyt isän luona käymässä. Huomenna kaupunkiin takaisin ja 2 päivää iskoon !

//:Mari 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti