torstai 24. tammikuuta 2013

Unelma converset !


Yrittäkää olla välittämättä mun jaloista :D 
Unelma converseni saapuivat tänään! Edelliset kenkäni olivat kyllä iha tarpeeksi maailmaa nähneet. Vasemasta jalasta pohja melkein kokonaan irti. Joten hyvillä mielin hautasin vanhat ( vuoden vanhat ) DC:ni haudan rauhaan ja avasin ovet ihan tuliterille converseilleni jotka tulivat tänään. Tilasin nämä spartoolta lauantaina ja tänään sain hakea ne.

 Hintaa tuli kokonaisuudessaan näille kaunokaisille 75 euroa. Joista kengistä se noin 65 euroa. Edelliset kenkäni olivat myös spartoolta tilatut ja olen aatellut kyllä pysyäkki spartoon kengissä. Kengät tulevat nopeasti ja yleensä sieltä löytyy kyllä varmasti oikeat kengät. Näistä sain tosin metsästellä kokoja pitemmän aikaan. Jalkani on kokoa 38, ja kyseiset kengän koko 37,5. Olivat tuota kokoa viimeinen/viimeisiä pareja ja toinen koko jota oli jäljellä, oli 42,5.... Vähän jännitti että mahtuuko kengät minulle edes jalkaan, mutta ihan turhaan. Kengät on juuri sen kokoiset että sinne mahtuu myös villasukka! Huomenna sitten testaamaan kenkuleita käytännössä. 
PS:!! Kun tulin tänään reeneistä kotiin, niin sägystäni minua kurkisti kaksi unista kissan päätä!!! Rauha maassa kissojen välillä !
//:Mari

2 kommenttia:

  1. oho löysin sun blogin, ihanat converset!

    www.yksinalleyhdelletytolle.blogspot.fi

    VastaaPoista