tiistai 1. tammikuuta 2013

Vaikka mitä


Noni. Nyt pääsen taas päivittelemään. Olen ollut melkein koko loppu joululoman Kiuruvedellä ja äidin luona. Äipän luota hajos mokkula, ei jostain ihme syystä taas päästä nettiin. 
Tietokoneiden ihmeellistä maailmaa + Maren rikkoma uuni :3
Sitte tein pika visiitin lauantaina Kuopioon Maren luo ja sieltä postuin sunnuntaina yöjunalla kahentoista aikoihin. Oikeastin junani lähti yhdeksän aikoihin, mutta myöhästyin siitä ja seuraava lähti Kuopiosta 23.15... Mare oli menossa siiliin joten hyppäsin nopiasti bussiin ja siilin ja lähdin sitte siilistä sillä 23.32 junalla Iisalmeen. Elinakin oli tullut Kuopioon joten oltiin taas piiiiiitkästä aikaa kolmestaa kaikki koolla. Voitte uskoa että läpän taso oli korkea varsinkin kun sitten päätettiin neljän aikaan lähteä laskemaan pulkalla...  <3 Harmi vain että useimmat kuvat eivät ole kyllä julkaisu kelpoisia, mutta parhaimmistoa esillä tässä postauksessa. + Kuva Siidusta jonka räpsäisin tänään aamulla ja pari kuvaa kävely matkalta Iisalmen juna-asemalta kotiin eilen illalla.
Lahjaksi ei oikein tullut muuta edellämainittujen lisäksi ( kts. edellinen postaus ) kuin lisää rahaa, viltti, yksi kirja, ( Oli muuten hyvä lukasin tuossa joutessani, en nyt vain muista nimeä ) ja lipun Vuokatin Angry Birds-Landiin! Että oikein hyvillä mielin nyt kohti kevättä.

Todistuksen sain torstaina, ja olin siihen kyllä todella tyytyväinen. Mustalla nykyinen numero, punaisella mikä oli kevään todistuksessa JOS oli eri. Sinisellä on ne aineet joita meillä ei ole vielä ollut tänä lukuvuonna ja vihreällä jos aineesta on saatu jo päättötodistuksen numero.


Käyttäytyminen 8 > 7
Äidinkieli 9
Suullinen ilmaisutaito 9
Ruotsi 6
Englanti 8 > 7
Matikka 8 > 6
Kemia 9 > 7
Biologia 8 > 7
Uskonto
Yhteiskuntaoppi 8
Valinnainen Kuvis 9
Liikunta 8
Kulttuuri akatemia 9
Fysiikka 7
Maantieto 6
Terveystieto 8
Historia 6
Musiikki 9
Kuvis 9
Käsityö 9
Kotitalous 8


Ai että olen tuosta ylpeä! Nuiden nyt joulutokarissa olleiden aineiden keskiarvo on 8.25kaikkien aineiden keskiarvo on 8.05 ( keväällä oli 7.6666666667) !  Tuosta kun vielä nostan niin kyllä kähtee keväällä! 


//:Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti