keskiviikko 30. tammikuuta 2013

sä oot nii ruma että sä joudut käyttää naamari

Suullisen tunnilla.... piirtelin kaloja, harjoteltiin ensin ryhmän kanssa meidän pientä näytelmäämme ja sitten esitettiin niitä muulle ryhmälle. Meidän ryhmässä tosin oli yksi henkilö joka ei osannut vuorosanojaan joten me esitämme sen esityken vasta ensi viikolla.... Toivottavasti.... Näytelmä on sellainen pieni komedia jossa hullujen huoneelta karannut mies etsii itselleen naista lehti-ilmoituksen kautta. Oma hahmoni on Tyyne, isorintainen tyrkky nainen. Itse asiassa ihan hauska hahmo. Muutenkin tätä on ollut ihan kiva tehdä nämä viimeiset viikot. Näytelmä on harvinaisen pervo ja irstas, saa nähdä pystäänkö me koskaan esitämään sitä. Tarkoitus oli esittää nämä välitunti esityksinä koululle aina pienissä ryhmissä kerrallaan. 
Eikös mulla oliskin coolein sivusiili ikinä :D
Tänään koulun jälkeen kävin Iidan kanssa hesellä syömässä kanasalaatin. Nomnom se on hyvää! 
Kotona kuvailin ja sain vihoin ja viimein sen supernaturalin 4. kauden toimimaan! Nyt olen katsonut neljä jaksoa putkeen kunnes puoliväkisin irrotin itseni ruudusta ja siirryin tänne bloggrin puolelle. 
JA EI VITTU! Mä teen Iivistä hatun! Se saamarin idiootti meni, ja pureskeli mun kuulokkeista vasemman kuulokkeen irti! . . . Se olis huomenna giganttiin ostamaan uusia kuulokkeita. Harmi, sillä nämä olivat harvinaisen hyvät ja kestävät kuulokkeet. Nimimerkillä, muutaman kerran pesussa käyneet, ulkona muutaman yön maaneet, tallotut ja revityt kuulokkeet.
Viaton pieni palli rikoksen jälkeen... :'(

REST IN PEACE - Sony bass boosted-kuulokkeet - 2012 - 2013 <3

//:Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti