keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Vuoden ensinmäinen (oikea) postaus

Nyt on vuos 2013 korkattu myös täällä blogin puolella. Tämä päivä mennyt lähinnä nukkumisessa ja tässä nyt mietinkin miten meinaan herätä aaulla seitsemän aikaan? No kyllä se rytmi jossain välissä palautuu normaaliksi, aina on palautunut. Tietty, olisi voinut tehdä sellaisen lupauksen vuodelle 2013 että nukkuisin enemmän arkisin mutta njäh...  
En tehnyt tänäkään vuonna yhtään uudenvuoden lupausta. Koska miksi turhaan, en tule kumminkaan niitä pitämään. Ja muutenkin, jos joku tekee vaikka lupauksen että lopettaa tupakoinnin, olisi sen voinut hyvin tehdä jo aikaisemmin? Miksi odottaa aina uuttavuotta parantaa pahoja tapoja? En tietenkään tuomitse niitä jotka tekevät näitä päätöksiä juuri uutenavuotena. Ehkä niistä on silloin helpomi pitää kiinni. Ja parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ja jos nyt joku lupaus on pakko sanoa, niin aion pitää tuon opiskelu tahdin nyt samana mitä se oli loppu syksystä. Koska Minna Canth, here I come ! 
Huomenna koulussa olisi taas suullista. Saa nähdä miten tunti menee, väh jänskättää kun jouluna kirjoitin opettajalle palaute lomakkeeseen aika pitkän listan asioista joihin EN ole tyytyväinen.
Muuten mitä tykkäätte mun kalenterista? Ouh yeah (;
//:Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti