tiistai 29. tammikuuta 2013

Akatemia ja nopiaan ripari sunnuntai

Koomabloggaaja Mari, Hyvää päivää!

On hankalaa tämä blogin kirjoittainen. Sunnuntaina tosiaan ripari sunnuntaissa isosena töissä josta nyt vähän enemmän juttua. Kaksitoista - reikäreikä Edvin Laineen puukoulun eteen värjöttelemään ja odottamaan jahka me päästäs sisälle. Sisällä suuntana sali, jossa meidän piti laittaa penkit järjestykseen mutta, penkit leikki meidän kanssa kuurupiiloa ja pysyivät piilossa. No päätettiin että nuoret ja vetreät lapset jaksaa istua lattialla se konsertin ajan. Muuten päivä sujui ilman suurempia ongelmia. Talviripari oli tosi kiva vetää, vaikka minun isosparini ei vissiin tykänny oikein. Keskityin kuulemma liikaa ryhmän poikiin ;O 
Tänän akatemiassa saatiin lisää kohatuksia ja sen myötä kokonaan uudet plarit. (Vanhoihin oli aina vain nidottu lisää sivuja sitä mukaa kun kohtuksia tuli lisää.) Käytiin läpi uutta kohatusta ja minulla oli ainakin tänään koko ajan tekemistä. Ei tullut tylsää hetkeä. Ensi viikolla siirrytään uuteen kohatukseen taas. Homma etenee nyt sellaisella, tiuhalla tahdilla. Varmaan senkin takia että meille alkaa tulla hiukan kiire. Ei ole enää kuin reilu kuukausi aikaa ennen ensinmäisiä esityksiä ja melkein puolet kohatuksista on vielä käymättä. 
Mitäs muuta mukavaa, no pääsen vetämään sunnuntaina nuoren avoimia ovia! Tai eihän meidän avoimia tarvitse vetää, mutta vastuuhenkilöksi. Pitäisi tehdä mains siitä kellarin seinälle. Ja varmaan kannattas valita että mihin kellon aikaan alkais vetämään. . .

 //:Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti