sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Este- ja kouluratsastusta


Torstaina menin tunnin Viivillä. Aluksi meinasimme mennä sisällä, mutta koska meinasimme tukehtua kuumuuteen, vaihdoimme paikan ulos. Kenttä pölisi aika paljon, joten ravissa verkattiin paljon ravi - käynti siirtymisisä. Parikertaa rata pituussuuntaa leikkaa ravissa suoraan.
Viivi oli tosi kiva. Se oli aika veirkeä. Oli jo alkukäynneissä ihan silleen " Nyt, eiku nyt eiku NYT MENNÄÄN! " Mutta Viivi kuunteli kumminkin. Sen sai yllättävän helposti ratsastettua itse sellaisekis kuin halusin. Keskityin paljon kulmiin ja kulman ratsastukseen. Ja tietenkiin omaan asentooni. Leuka ylös ja nojaa taakse!




















Laukkaa taas peiniä pätkiä ettemme tukehtuisi hiekkaan. Laukka nousi kivasti, ehkä vähä jopa hätiköiden. Sitten käytiin pienellä kävelylenkillä leirintäalueella. Viivistä siellä oli kamalan jännää ja jos se oli enää eres mahrollista, niin Viivi terästäytyi vielä enemmän kuin äsken kentällä. Säpsähteli ja vähän steppaili. Olimme vielä kärkiratsukkona. Olin tyytyväinen itseeni ja hevoseen.


Tänään oli koljonvirralla estekansallisten ensinmäinen päivä. En tiedä menenkö huomenna, koska kisat alkavat niin aikaisin että jossain välissä pitäisi vielä nukkua. Huomenna lisi sitten vielä samat luokat ja Nora menisi niissä metrin ja Terhi ysikympin.
No näkee nyt. Mukaan kisoista nappasin KingsLandin teepaidan 29 euroa. Vaikka se on maxipaita, se on ihan hyvä ollakkin ratsastuksessa. Koeajo surotettu ja hyväksytysti läpi ;)


 Ja koska muistetaan että koska kyseessä oli sitten kansalliset kisat, joissa hypättiin isoja luokkia. Onnettomuuksilta ei vitu aina säästyä mutta onneksi kenellekkään ei sattunut sen pahemmin.
Voitte uskoa että mä useamman kerran kirosin noita puskia tossa mun eessä. Aina kun tuuli vähäsenkin, ne tuli eteen -,-

Oli kiva taas kuvata ulkokisoja. Ja koljonvirran oma poika Mersu, pääsi edustamaan tallia hyvällä tuloksella kun superratsastaja Terhi ohjasi Mesen ja itsensä 8. sijalle ja ruusukkeen kanssa kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti