torstai 17. toukokuuta 2012

Estereeniä tiistailta

Kirjoitan vasta nyt sunnuntain estereeneistä koska sain tänään Mintulta kuvat. Kaikki kuvat siis tästä alas ovat Cee By Minttu.


Menin siis Limbolla, jolla en ole taas mennyt pitkään aikaan. Yhteen aikaan ennen kuin vaihdoin estevakkarin Tähteen, hyppäsin paljon Limbolla.

Tunti meni aika kivasti. Tunnin lopussa Hanne sanoi : " Se meni Mari ihan kivasti. Sun pitää vaan keskittyä tohon sun pohkeeseen ja pohkeella ratsastukseen, koska Tähdellä ei joudun niin paljon pohkeella ratsastamaan. "
Ja allekirjoitin tuosta kyllä kaiken. Pohkeella ratsastaminen on minun heikko kohta.
Juuri edellä mainitusta syystä. (:


Aloitin tunnin verkkaamalla kivasti. Tultiin ensin ihan ravissa pätkiä. Noin lyhyen sivun verran ravia ja sitten käyntiä. Minä kyllä unohdin sen ja kävelin vain pari kertaa. (:


Pyrin pitämään Limbon aktiivisena. Sitten tulimme muutaman kerran maapuomeja jotka olivat ykkös, kakkos ja kolmos esteiden kohdalla. Ennen tehtävää teimme vain yhren lyhyen laukan noston. Limbo liikkui kivasti ja oli kuulolla.


Sitten aloimme hyppäämään. Esiksi hyppäsimme esteet 1, 2 ja 3. Ykkönen oli ristikko, kakkonen pysty, kolmonen okseri ja nelonen pysty.

Ensinmäinen kerta meni aivan plörinäksi. Istunta ei pysynyt ollenkaan ja tulimme kolmoselle todella jyrkkään ja Limbo rikkoi raville joten hyppy ( ja asentoni ) olivat sen mukaisia.


Tulimmekin heti suoraan uusiks. Se meni jo paremmin. Kantapää uhkas nousta vähän ( ja aika paljonkin )
mutta pysyin silti selässä. (:


Kolmannella kerralla hyppäsimme nelosenkin. Ensinmäisellä kerralla tulimme ensinmäiset kolme hyvin, parhaiten näistä kolmesta yrityksestä mutta ennen nelosta tuossa kulmassa hyytyi, ja rikkoi raville enkä saanut enää nostettua sitä. ( Laukan nostaminen on haastavaa :) ja tulimme pystyn ravissa.
Sen jälkeen pohkeen sinne kylkiin ja maiskutuksia ja kentän ympäri uudelleen neloselle jolle tuli puhtaasti. (:

Loppuun raveja löysemmällä ohjalla (:
Olin kumminkin tyytyväinen tuntiin. Tämä olikin sitten viimeinen pikkujunnu tältä kaudelta. Syksyllä alotetaan uurestaan taas (:

1 kommentti:

  1. miks sulla on mintun ottamia kuvia?? ja mistä niitä saa??

    VastaaPoista