tiistai 6. marraskuuta 2012

50/50


Miksi minä olen aina akatemian tuntien jälkeen ihan kipinöissä ja täpinöissä ja niin enegrinen kuin olla voi.
Tiistai päivät vaan on sellaisia. Tehtiin akatemiassa aamulla suullisen opettajan kanssa näytelmään liityviä harjoituksia. "Tunne harjoituksia", joissa toimittiin pareittain ja kuviteltiin ensin toinen pahimmaksi viholliseksi ja sitten parhaaksi kaveriksi. Käytiin muutaman hahmon välisiä suhteita yhdessä edelleen pareittain harjoitelleen. Toisessa harjoituksessa toinen oli "tarrautuja" ja toinen yritti päästä tästä eroon.
Sitten olimme ihastuneita ja keksittiin kaikkia ihania "BFF-liikkeitä".
Lopputunnista teimme yhteisen impron omina hahmoinamme.


Tunti oli aika kiva, oli mielekästä tekemistä ja työstettiin näytelmää vaikka emme varsinaisesti "työstäneet" sitä.
Emme alkaneet käydä kohtauksia läpi, koska oikea opettajamme tulee Heli vasta kuukauden päästä takaisin ja siihen asti suullisen opettajamme tuuraa häntä. Ja oikea opettajamme haluaa ohjata kohtaukset.

Se, että Heli tulee vasta kuukauden päästä takaisin on vähän tyhmä juttu, koska tarvitsisin tämän apua.
hahmoni on näytelmässä kahden eri hahmon yhditelmä ja hahmot ovat aika erillaisia, joten niiden yhdistäminen ei käy aivan vaivattomasti. Toisesta olisi vain lähdettävä työstämään mutta kummasta?
Ja kun en teidä on Helillä siihen joku oma visio. Nimittäin olisi aika ikävää jos kerkeäsin luoda hahmosta omanlaiseni ja sitten kuukauden päästä Heli tulee takaisin ja muuttaa hahmon aivan erillaiseksi.

+ Kuulin N:lta, että hahmollani on ehkä näytelmässä joku laulu. ( Esitämme siis musikaalin/musiikki näytelmän, en tiedä kumpi se on ) Olen vähän 50/50 asian suhteen. En valita jos minulle on laulu, se voisi olla aika hienoa. Mutta laulutaitoni eivät ole mitkää aivan parhaat... mutta uskon Helin ja *Lauran ( *lauluporukan opettaja ) arvostelukykyyn. Ensi viikolla saan teitää pitääkä luuloni paikkaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti