maanantai 5. marraskuuta 2012

Mikko Vaismaa trollaa Iisalmea / OuluGospel 2012




Eilen illalla yhden aikoihin palasin Iisalmeen Oulusta. Reissu oli todella kiva ja onnistunut vaikka vähän epäillen lähdinkin matkaan.

Perjantaina kello 14:00 Lähdettiin tilataksilla ajamaan kohti Oulua. Matkassa oli minun lisäksi yksi Iisalmelainen tyttö Anne, ja 3 poitsua, Janne, Asseri, ja A. Oma kamerani on edelleen Gigantin miesten hellässä hoivassa joten suurin osa tämän postauksen kuvista ovat Annen käsialaa. Nämä on facesta kopsattuja kuvia, Anne varmaan laittaa minulle säpoon lisää kuvia tässä kunhan kerkeää.
 Mukana oli myös muutama ihminen Sonkajärveltä + tietty sonkkisten ohjaaja ja meirän Kartza.
Perjantaina ei keretty kauhiasti tehdä mitään vielä, olimme niin myöhään Olussa.


Pari esitystä käytiin katsomassa, muunmuassa Elohuone nimisessä kahvilassa Mikko Vaismaan stand up-esityksen.
Paikka oli ihan täynnä Oulugospelilaisia joten kun saavuimme juuri oikeaan aikaan, pääsimme Iisalmelaiset istumaan aivan "lavan" eteen. Siitä se trollaaminen sitten lähti. Nyt kaikki muunmuassa tietävät että Iisalmessa on Lyseo, ei lukio ja että minulla on hämähäkki-fobia.Yritin kuvata edes vähän puhelimellani, mutta kaikki parhaat jutut melkeinpä jäi pois. Alla pieni kooste illasta.



Yö vietettiin Madetojan musiikki-lukion lattialla. Pari juttua tähän alkuun:

1. Jos en saa nukuttua hyvin, olen hyvin hyvin ärtyisä ja v*ttuuntunut.
2. Jos minut heräätetään, saatan käydä päälle.
3. ^^ Olen tottunut saada nukkua yöni hyvin ja rauhassa.

Minulla ei ollut kunnon patjaa, vain kaksi sellaista 50x100 cm jumppa/jooga/judo joku patjaa, sellainen sininen ohut lätyskä, jotka lähtivät kokoajan altani pois. Tyynyn oli jäänyt kotiin joten sen virkaa toimitti (huonosti) huppari. Lauantai aamulla olo oli aivan kauhea. Herätys kahdeksan aikaan, takana ehkä kolmen tunnin yöunet kovalla ja kylmällä betonilattialla - Ei naurattanut.
Uhkasin sitoa makuupussin roikkumaan kattoon ja jäämään sinne toukaksi nukkumaan, mutta koska meillä ei ollut tarpeeksi vahvaa narua jouduin nousemaan ylös. Kyllä siitä sitten oli pakko virkistyä tuossa porukassa ja sitten kun sain vielä niskat aukeamaan ( Kiitti hieronnasta Janne.... ) oli elämä paljon valoisaman näköinen.

Kun Anne lähti vessaan, kipusin Annen patjalle nukkumaan. Taustalla omat "patjani" ja "tyynyni"

Lauantaina olimme kokopäivän menossa. Kävimme katsomassa Idän Ihmeitä ja Tommi Kalenius Bandia ( ^ yllä olevan videon lopussa pätkiä ) Jotaka olivat mielestäni viikonlopun parhaat esitykset. Kävimme katsomassa Oululaisten nuorten tekemän lyhyen näytelmän ja tekemässä kierrätystavaroista ( kirjoista ) joko käsilaukun tai aarrearkun. ( Oman laukkuni lahjoitin Annelle ) + Korjattiin Asserin kanssa kenkäni.
Käytiin syömässä seurakunnan piikkiin Oulun vanhimmassa pitseriassa ihan järkyttävän kokoiset pitsat ja illan viimeiset konsertit - BASS*N*HELEN ja Great Wide North. Kaikki esitykset olivat aivan loistavia ja yksikään ei kyllä jättänyt kylmäksi. Siitä sitten yhdeksän aikoihin lähdettiin ajelemaan kohti Iisalmea Sonkkiksen ja Vieremän kautta.

Bussissa, kotimatkalla

Ensiksi ajettiin Vieremälle ja jätettiin Anne kyydistä ja siitä Sonkajärvelle jossa paikalliset jäivät pois.
Tarkoittaa sitä, että bussiin jäi minä ja jätkäporukka Janne, Asseri, A ja Kartza.
Ennen kuin Anne lähti, laulettiin ja puhuttiin Jannen laulutaidoista. jatkettiin myös loppumetreillä samalla linjalla kun herramme Asseri ja Janne keksivät alkamaan itkettämään minua laulamalla kaikkia surullisia lauluja.         ( Molemmat allegro-tyttöjä)
 Siinä menikin sitten loppumatka.

Yhden aikoihin oltiin Iisalmessa ja sieltä sitten kotio ja nukkumaan.
Hyvä reissu oli, ja ellei kauheita muutoksia tule, olen lähdössä reissuun myös ensivuonna. Varmaan kaikki gospelissa olleet tietää nyt kuinka kovaäänisiä ja hulluja Iisalmelaiset on.
 Otan silloin kyllä vain paremman patjan.

Iisalmi matkalla Ouluun


3 kommenttia:

  1. MILLON TULEE SE SUN JA OLIVIAN KYSYMYSTEN VASTAUKSET?

    PS... OLIVIAINEN HALUUN LUKEE SUN BLOGII MUT EN VOI, AUTA MUA MARIIIIIIIIIIII♥


    olenpuhunut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en saa siirrettyä sitä koneelle ilman kameraa :D se tulee heti ekana asiana sitte kun kamera palaa minulle.
      Miks et voi lukea? ;o

      Poista
    2. "Tämä blogi on vain kutsuttujen lukijoiden käytettävissä

      http://enjoylittlethingss.blogspot.com/
      Näyttää siltä, että sinua ei ole kutsuttu lukemaan tätä blogia. Jos arvelet, että on tapahtunut virhe, ota yhteyttä blogin kirjoittajaan ja pyydä kutsu."

      Poista