keskiviikko 21. marraskuuta 2012

tanssista uusi leipätyö ;o

Tiistaina akatemiassa viriteltiin pikkasen meidän tanssitaitoja. Käytiin näytelmä porukalla tanssijoiden opettajan kanssa läpi yhtä tanssikuviota joka toistuu sitten useamman kerran näytelmän aikana.
Biisi oli erittäin tarttuva. Kaikilla oli minusta aika hauskaa. Kaikki eivät varmaan tienneetkään mutta olen ollut nuorena 2 vuotta Iinassa = Iisalmen naisvoimistelijat elikkä eräänlaista tanssivoimiselua (?) ja vuoden bailatinossa. Se on ihan tanssikoulu. Elikkä minullahan oli tanssikuviot hallussa. PAH!
Hyvä kun osasin laskea tahtia. Mutta ehkä me maaliskuun ensi-iltaan mennessä opitaan kaikki, jopa minä, se tanssikuvio ja saadaan se kunnialla läpi. Tunti tosiaan tanssahdeltiin ja sitten palattiin takaisin näytteleisen ihmeelliseen maailmaan. Ilmaisutaidon opettajamme jatkaa edelleen ohjaanajamme, mutta käytiin 5 ja 6 kappale läpi kässäristä. Wou, mulla ei ole vieläkään yhtään vuorosanaa... No toivottavsti saisin edes yhden sanan nyt koko näytelmään.


Suullisen tunnilla ensinmäinen tunti käytiin läpi kuluneita TET-viikkoja. Toisella tunnilla tehtiin prosessidraamaa. Elikkä siihen hetkeen, hahmoon eläytymistä. Hahmoina meillä oli isä/äiti ja lapsi.
Lapselle tuotiin lahjaksi laatikko jossa oli kissanpoika. Harjotus oli suhteellisen helppo niin kauan, kunnes saimme kuvitteellisen laatikon tilalle oikean latikon, jonka sisällä ei suinkaan ollut oikeaa kissaa vaan kenkä.
   Siinä vaiheessa minun pokka petti kun piti nostaa se kenkä sieltä laatikosta ja kuvitella se kissaksi.
" Ai että se on SULONEN!" Pari kertaa piti koota itseään ennen kuin pystyin jatkamaan.

Muutenkin, viikko on mennyt loistavasti <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti